Indlæser Begivenheder

« All Events

Seminar: Fra Spisested til Gastro brand

2. oktober 2019 @ 9:00 - 9. december 2019 @ 15:00

- Gratis

Se pdf invitation her

Seminar:

Fra spisested til Gastro brand

Turister i Danmark tiltrækkes i stigende grad af lokale madoplevelser og gastronomi.
Restauranter med Michelin anerkendelser, madfestivaller og foodmarkeder vinder frem over
hele landet, og er i stigende grad blevet trækplastre for turister fra både ind- og udland.
Ifølge Visit Danmark vælger 28% af udenlandske turister Danmark som et yndet rejsemål
på grund af den blomstrende gastronomi og gode madoplevelser.

PROGRAM
D. 2. og 9. oktober
Vil du sætte din fødevarevirksomhed på landkortet, tiltrække
flere kunder og sikre den gode madoplevelse? Så tilbyder vi dig
på dette seminar et skræddersyet program, der giver en solid
basisviden til at brande dit produkt og din virksomhed, så du
kan få konkrete løsninger, der skaber vækst i din virksomhed.
Vi introducerer nogle enkle værktøjer til at udvikle en stærk
brand-platform omkring spisestedet og til at tage de rigtige valg
i forhold til produkt, kundeoplevelse og markedsføring, der er
med til at gøre spisestedet til et Gastro brand.
Programmet består af følgende:

• Hvordan udvikler jeg den rigtige brandplatform for mit
spisested?
• Hvor ligger forretningsmuligheden og min unikke brand
position?
• Hvad betyder dette for den oplevelse, jeg giver gæsterne?
• Hvad betyder det for min prissætning?
• Hvad betyder det for, hvordan jeg kommunikerer mit
spisested?
• Hvilke mediekanaler skal jeg bruge for at tiltrække nye
attraktive gæster?

Du bliver stillet en individuel hjemmeopgave mellem de to
seminardage. Du kan forvente at få sparring og rådgivning fra
personer med praktisk erfaring inden for kommercielt arbejde,
herunder HoReCa-området. Du får ligeledes konkrete værktøjer,
indsigter og sparring i, hvordan du opbygger et stærkt brand, og
hvilke vigtige vinder-valg, der skal tages for at få succes i det
kommercielle arbejde med at gøre spisestedet til et Gastro brand
med en unik kundeoplevelse.
Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde
med VIFU og Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Tid og sted
Dag 1:
Onsdag d. 2. oktober, 2019
Kl. 09:00-15.30
Dag 2:
Onsdag d. 9. oktober, 2019
Kl. 09:00-15.30

Innovest
Ånumvej 28
6900 Skjern

Tilmelding
Tilmeld dig ved at kontakte:
Projektleder
Lars Mønsted Nielsen
Tlf.: 21892500
lmn@erhvervshusmidtjylland.dk

Tilmeldingsfrist:
d. 23. september, 2019
Der er begrænset antal pladser.

Pris og målgruppe
Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har
mellem 5-249 ansatte og
vækstambitioner for din SMV. Dit
CVR-nr. skal være over 3 år og
registreret i Region Midtjylland.

Seminaret er en del af ”Program
for Virksomhedsudvikling”,
administreret af Erhvervshus
Midtjylland og finansieret af
Region Midtjylland.

Kontakt
Lars Mønsted Nielsen
Erhvervshus Midtjylland
Tlf. 21892500
lmn@erhvervshusmidtjylland.dk

Lars Halskov
Kombination
27246264
lh@kombination.dk

 

Detaljer

Start:
2. oktober 2019 @ 9:00
Slut:
9. december 2019 @ 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://erhvervshusmidtjylland.dk/fra_spisested_til_gastro_brand

Sted

Innovest
Ånumvej 28
Skjern, 6900 Danmark

Arrangører

Ringkøbing Skjern Erhvervsråd
VIFU
Erhvervshus Midtjylland

Detaljer

Start:
2. oktober 2019 @ 9:00
Slut:
9. december 2019 @ 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://erhvervshusmidtjylland.dk/fra_spisested_til_gastro_brand

Sted

Innovest
Ånumvej 28
Skjern, 6900 Danmark

Arrangører

Ringkøbing Skjern Erhvervsråd
VIFU
Erhvervshus Midtjylland