Du inviteres hermed til gratis
– personlig vejledning i forhold til produktudvikling og markedsføring af fødevareprodukter.
Den 7. maj i tidsrummet 09.00 – 15.00 kan du bestille tid til personlig samtale med:
Per Mandrup: en af Danmarks mest internationalt anderkendte kokke, med et erfaringsgrundlag fra sine 10 år som Teammanager for Culinary Team of Denmark, 26 år som overdommer i Årets KOK, Culinary World Cup og Olympic Culinary Games.
Bettina Buhl: madhistoriker – cand.mag. og museumsinspektør på Det Grønne Museum. Bettina forsker og formidler madens kulturhistorie i Danmark. Hun har skrevet mange bøger og artikler om mangfoldige madhistoriske emner og fungerer ofte som konsulent på madhistoriske radio- og fjernsynsprogrammer, ligesom fødevareproducenter bruger hende til at iscenesætte en god fortælling, som kan markedsføre produkt og virksomhed.
Skriv til museumsinspektør Bettina Buhl på bb@dgmuseum.dk og bestil en 45 minutters samtale.
Vi kan hjælpe med:
- trends indenfor fødevare og gastronomi
- produktindsigt i markedet, specielt Foodservice og til nogen grad Retail
- vejledning indenfor produktudvikling
- hjælp til udfordringer, når vejen skal findes fra udvikling til produkt og til marked
- hjælp til at iscenesætte en god fortælling, som kan markedsføre produkt og virksomhed.
Det er gratis at deltage.
Projektet er støttet af LAG-Djursland og Region Midtjylland.
Samtalen finder sted i MADENS HUS på Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning.
Randersvej 4, 8963 Auning
Mobil: +45 20 80 31 27 – Tlf.: +45 86 48 34 44 – Direkte: 87 95 15 38
www.detgrønnemuseum.dk – Følg os på facebook.com/detgrønnemuseum.dk