Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nye Måder at Tænke Fødevareproduktion

21. februar 2018 @ 10:00 - 14:00

- Gratis
mad

Center for Fødevareudvikling, Vestjysk landboforening og Business Region MidtVest, inviterer til en inspirerende dag i FØDEVAREPARK SKJERN ENGE, hvor vi sætter fokus på: “Nye Måder at Tænke Fødevareproduktion”.

Dagen byder på interessante indlæg, med nye vinkler og måder at arbejde med fødevareproduktion

Program
09.30 – 10.00 Ankomst, kaffe og rundstykker
10.00 – 10.15 Velkommen og intro til dagens program
10.15 – 11.00 Oplæg – Birthe Egdal, Dalum landbrugsskole
11.00 – 11.45 Oplæg – Steffen Lund, Business Lolland/Falster
12.00 – 12.30 Frokost med lokale specialiteter
12.45 – 13.15 Mike Erikstrup, Din Insektbutik
13.15 – 13.45 Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi
13.45 – 14.00 Bjarne Thy, Kulinarisk Vestjylland
14.00 – 14.15 Afrunding – og tak for i dag

Mødeleder Gustaf Bock

Birthe Erhardt Egdal – Dalum Landbrugsskole
Tema: Hvordan kommer du i gang med at tænke anderledes?
Dansk landbrug laver nogle af verdens bedste landbrugsprodukter og  fødevarer, men prisen står ikke i forhold til indsatsen. Vi er nødt til at se på os selv med nye øjne, og på værdikæden. Hvordan kan jeg tænke anderledes, finde nye samarbejdspartnere, finansieringsmuligheder og måske nye afsætningskanaler, eller udfordre de eksisterende.

Steffen Lund – Landbrug & Fødevarer i Business Lolland Falster
Tema: Fra roer til quinoa marker
1 2016 blev der sået Quinoa på Lolland Faster. Flere ting tyder på, at denne form for afgrøde matcher dyrkningsforholdene på øen. Hvorfor begynde at dyrke quinoa, og hvad vil det betyde rent kommercielt for landmænd på Lolland-Falster med nye afgrøder?

Mike Erikstrup – Din Insektbutik
Hør hvad der førte til Mike’s beslutning om at blive selvstændig, forarbejde og sælge produkter med insekter efter, endt landbrugsuddannelse

Bertel Hestbjerg
Hestbjerg er Danmarks største producent af økologiske grise. Hør hvordan stærke værdier, mod og målrettethed, er med til at skabe en god forretning.

Bjarne Thy – Kulinarisk Vestjylland
Der er efterspørgsel på gode lokale fødevarer – men hvordan får du dem solgt. Hør om de nye muligheder, for at være en del af salgs-platformen i Fødevarepark Skjern Enge.

Tilmeldingsfrist
D. 13. februar.

Ring til Vestjysk Landboforening på Tlf. 96 80 12 00 eller tilmeld online på https://www.vjl.dk/arrangementer/ny-maader-taenke-foedevareproduktion/

Detaljer

Dato:
21. februar 2018
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.vjl.dk/arrangementer/ny-maader-taenke-foedevareproduktion/

Sted

Fødevarepark Skjern Enge
Feldsingvej 3
Skjern, Borris 6900 Danmark
+ Google Map

Arrangører

Business Region MidtVest
Center for fødevareudvikling
Vestjysk Landboforening