Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lokale fødevareproducenter i Hedensted Kommune efterlyses!

18. marts 2019 @ 9:00 - 15:00

- Gratis

Du inviteres hermed til en gratis personlig Vejledning i forhold til produktudvikling og markedsføring af fødevareprodukter

 

Den 18. marts i tidsrummet kl. 09.00 til 15.00 kan du bestille tid til personlig samtale med Bettina Buhl og Rasmus Bundgaard Nielsen.

 

Bettina Buhl er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på Det Grønne Museum. Forfatter til talrige artikler og til bøgerne Historien om danskernes mad i 15.000 år, Danskernes småkager – et småkageleksikon, Sovs skal der til – opskrifter og historie, Badehotellets kogebog samt en madhistorisk bogserie for børn. Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad. Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder. I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med køkkenhistorisk viden og ideer til menuer og tilberedninger. Bettina er repræsenteret i to nationale genbevarende udvalg vedr. den levende kulturarv – omhandlende bevaringen af de gamle danske kultur- og nytteplanter og de gamle danske husdyrracer.

 

Rasmus Bundgaard Nielsen er kok og tidligere souschef på den århusianske Michelin-restaurant Gastromé. Derudover er han en del af foreningen Gastronomisk Undergrund, hvor yngre kokke laver publikumsarrangementer til at teste egen kreativitet og udvikle sig som kokke.

 

Bettina og Rasmus kan hjælpe med:
– trends inden for fødevarer og gastronomi
– produktindsigt i markedet, specielt foodservice og til nogen grad retail
– vejledning inden for produktudvikling
– hjælp til udfordringer, når vejen skal findes fra udvikling til produkt og til marked
– hjælp til at iscenesætte en god fortælling, som kan markedsføre produkt og virksomhed

 

Pris: Deltagelse er gratis!

Tilmelding: foregår ved at kontakte museumsinspektør Bettina Buhl på bb@dgmuseum.dk, hvor der kan bestilles en 45 minutters samtale

Sted: Rugekassen, Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted.

Tid: Den 18. marts 2019 mellem kl. 09.00 og 15.00, tidspunkt aftales med Bettina ved tilmelding

Arrangementet er en del af projektet Engagefood. Arrangementet er finansieret Hedensted Erhverv, Det Grønne Museum, Business Region Aarhus, Region Midtjylland og Food Organisation of Denmark.

 

Detaljer

Dato:
18. marts 2019
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Rugekassen, Spettrupvej 7B
Hedensted, 8722 Danmark

Arrangører

Det Grønne Museum
Food Organisation of Denmark

Detaljer

Dato:
18. marts 2019
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Rugekassen, Spettrupvej 7B
Hedensted, 8722 Danmark

Arrangører

Det Grønne Museum
Food Organisation of Denmark