Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gastronomisk Udvikling

21. marts 2017 @ 16:00 - 18:30

- Gratis

Få produktidéer fra kreative kokke

Workshoppens formål er at sætte fokus på, hvordan man med udgangspunkt i gastronomien kan få inspiration til fx nye anvendelsesmuligheder af spildprodukter, nye smage eller nytænkning af eksisterende produkter. Har du et produkt, du mener har potentiale for at blive sat i en gastronomisk kontekst, eller som bare har brug for en nytænkt smagsvinkel, så er der rig mulighed for det her.

Hvem står for udviklingen?

Vi har til denne aftenen samlet et hold af dygtige kokke fra et af Østjyllands kreative kokkenetværket, der forud for arrangementet har udviklet på dit produkt. Her er det hverken chef, menukort eller gæster, der sætter begrænsninger for legen. Alle kokkene har stor erfaring og er igennem deres træning vant til at fødevareudvikle på alle niveauer.

Workshoppen er et lukket arrangement, hvor kun de tilmeldte virksomheder kan deltage.

NB: Arrangementet er nu fuldt booket. Ved eventuelle henvendelser, kontakt da Mette Ramsgaard på mette@thefoodproject.dk

Detaljer

Dato:
21. marts 2017
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Pris:
Gratis

Sted

VIA University College – Campus N
Hedeager 2
Aarhus N, 8200

Arrangør

Food Organisation of Denmark
Telefon:
53530055

Detaljer

Dato:
21. marts 2017
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Pris:
Gratis

Sted

VIA University College – Campus N
Hedeager 2
Aarhus N, 8200

Arrangør

Food Organisation of Denmark
Telefon:
53530055