
Det Grønne Museum efterlyser producenter, som har lyst til at præsentere sine produkter på Food Festival på Tangkrogen i Aarhus i dagene fra den 6. til den 8. september 2019.
Det Grønne Museum står for udviklingen af et større område på festivalen – alene omhandlende Djursland.
Her skal vises hvor dygtige, innovative og kreative producenter fra Djursland er – og fortælling om vores mangfoldige spisekammer på Djursland skal formidles.
Der tilbydes 10 gratis stande – og en plads på områdets køkkenscene, hvor man sammen med Kokken Rasmus Bundgaard skal vise gæsterne tilberedning og servering af gode råvarer.
Det Grønne Museum vil sammensætte et mangfoldigt og bredt team af lokale fødevareproducenter til at præsentere den aktuelle fødevareproduktion på Djursland.
Målet er at vise kvalitet, innovation og høj faglighed. Fødevareproducenterne får forinden mulighed for at pege på et område, en metode eller en råvare, som man ønsker at udvikle i samarbejde med Museumsinspektør Bettina Buhl og Kokken Rasmus Bundgaard. Der bliver arbejdet på producenternes ønsker og i relation hertil udarbejdet et særligt program til Food Festival. Ligeledes er målet at få markedsført producenterne unikt og særligt – med skæve vinkler i forhold til det øvrige gastronomiske landskab.
Er man interesseret – kontakt museumsinspektør Bettina Buhl: mail: bb@dgmuseum.dk.
Området er støttet af LAG Djursland, Engagefood, Region Midtjylland og Business Region Aarhus.