Temaet er gastroturisme og handler om at tiltrække nye kunder fra udlandet ved at markedsføre sig på smagende lokale madvarer. Ifølge tal fra Visit Denmark vælger 28 procent af landets besøgende turister at komme til Danmark af mad- og gastronomiske årsager.

Gennem et arrangement d. 19. marts 2019, afholdt af Center for Fødevareudvikling i RingkøbingSkjern Erhvervsråd, blev turistchef Colin Seymour inviteret til at give sit bud på, hvad der skal til for at skabe større kendskab og tiltrække gastroturister til vestjyske hoteller og restauranter.

Arrangementet blev dækket af TV Midtvest, som har skrevet en artikel samt lavet en 2-minutters video omkring mødet.

Læs TV Midtvests artikel her eller se nedenstående video


Madglade turister skal lokkes til Midt- og Vestjylland. Se indslag om missionen her. Video: Indslag: Peter Pedersen og Nicolaj Bøndergaard Madsen, TV MIDTVEST