28 danske producenter, 8 internationale indkøbere og 82 slagsmøder på blot to dage. Det er i bud og grund det arrangementet Danish Drinks for Distribution går ud på.

 

I år blev indkøbere fra England, Tyskland, Norge, Rusland m.fl. inviteret til Danmark for at møde 28 forskellige drikkevareproducenter. Det hele starter torsdag i Aarhus, hvor de første møder løber af stablen, herefter tager både producenter og indkøbere til netværksmiddag hos Cold Hand Winery nær Randers. Fredag inviteres de otte indkøbere på Food Festival, hvor de blev budt velkommen af Festivaldirektør, Anna Lund. Herefter er der igen møder mellem producenterne og indkøberne. Her kommer indkøberne ud til de producenter som deltager i arrangementet, og samtidig har en stand på Food Festival.

 

Efter sidste års Danish Drink for Distribution er der indgået aftaler for mindst 300.00 kr., men tallet forventes at være højere.

 

Se også denne video: https://www.youtube.com/watch?v=7URs0VgXQ7M

 

IJt7tHQg  bxVd8VWw

 

 

Danish Drink for Distribution er en del af Engagefood Østs aktiviteter og laves i et samarbejde mellem følgende partnere:

DDfD logoer