Vi oplever på Food Festival, at vi bliver virkelig godt eksponeret til gæsterne, desuden får vi meget ud af at tale med de andre i Djurslands klyngen. De er alle potentielle samarbejdspartnere.” siger Martin Lundholm fra Djurs Slagtehus.

Vi takker for alletiders oplevelse i år på FOOD. Dejligt at være i samme omgivelser/miljø med de andre lokale producenter. Vi har en fælles forståelse for, hvad det vil sige at være en mindre producent, og ikke mindst at arbejde for det, som vi brænder for.” siger Dinna Herstmark fra Småkageriet.

 

På dette års Food Festival deltog 15 producenter fra Djursland på et temaområde ”Djurslandsområdet”. Området består af 10 telte samt et Demonstrationskøkken i midten. I de 10 telte havde producenterne mulighed for at fremvise deres produkter, uddele smagsprøver og få en snak med gæsterne.

I Demonstrationskøkkenet var producenternes produkter i kompetente kokkehænder – og der blev udviklet, testet og eksperimenteret. Producenterne kunne i køkkenet få ny inspiration til, hvordan deres produkter kan bruges på anden vis og de blev hevet ud af deres comfortzone. Samtidig gav det producenterne mulighed for levende dialog med og inddragelse af gæsterne.RtqjJ12g93umTZXQ

 

Området er en del af Engagefood Østs aktiviteter, som er lavet i samarbejde med Det Grønne Museum, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

LOGO BANNER

DGM

3181  Logo_Norddjurs_CMYK