I anledningen af H.K.H. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag deltog 70.000 danskere i Royal Run.

I Aarhus kunne løberne på 10 km ruten få fornyet energi ved det royale gourmet-depot, hvor de fik serveret et tre-retters menu.

Løberne nød en velfortjent pause til smagen af svinekam med rødkål fra Danish Crown, Thyborøn Ravost med hyben- og æblechutney fra Thise Mejeri, afsluttet med lækker chokolade fra Eliza Chokolade. Derudover var der også mulighed for at prøve grænser med proteinrige insektsnack fra ENORM, og hele menuen kunne skylde ned med et glas boblende hyldeblomst fra Ørbæk Bryggeri/Naturfrisk.

 

Depotet gav’ løberne fornyet energi: ”Forfriskende med hyldeblomst på champagneglas og krydrede insektsnacks til at fejre Kronprinsens 50 års fødselsdag under Royal Run” udtaler Simon Kromann, som nød turen rundt i Aarhus’ gader og flotte landskab.

 

Gourmet-depotet blev lavet som en del af Region Midtjylland og Aarhus’ titel som Europæisk Gastronomi Region.

 

Depotet blev lavet i samarbejde med Aarhus Kommune, Aarhus Event, Europæisk Gastronomi Region, Food Organisation of Denmark, Food Festival og Rytmisk Musik Forening.

 

 

LOGO BANNER

ERG Logo