Cold Hand Winery, der producerer kvalitetsfrugtvin baseret udelukkende på nordiske frugter og bær, satser stærkt på at bringe dansk frugtvin ud i verden – og de er rigtig godt på vej. Ordrer i Holland og Tyskland og stor interesse fra USA åbner for alvor op for det internationale eventyr.

 

Med halvdelen af Danmarks Michelin-restauranter som kunder har Cold Hand Winery allerede bevist sit værd herhjemme. Nu skal udlandet for alvor indtages.

Gennem matchmakingeventet “Danish Drink for Distribution”, som blev afholdt i forbindelse med Food Festival i Aarhus i 2015 og 2017, har ejer Jens Skovgaard Pedersen fået skabt kontakt til nye kunder.

Danish Drink for Distribution er en del af Engagefood Østs aktiviteter. Igen i år bliver Danish Drink for Distribution en realitet – også her vil Cold Hand Winery deltage. Du kan læse mere om dette års arrangement og deltagere HER.

Læs mere om Cold Hand Winerys historie HER.

 

DDfD logoer