Aarhus’ madscene er på verdenskortet

aarhus

I løbet af de sidste par år har Aarhus fået meget omtale i verdensberømte publikationer som  The New York Times, Vogue, Condé Nast Traveler, National Geographic mfl. En af de medier som har offentliggjort en historie om Aarhus er American Magazine Departures, som fremhæver fødevarescenen som en af de vigtigste grunde til at besøge Aarhus.

I artiklen fremhæves La Cabra CoffeeRestaurant DomesticRestaurant HærværkSÅRTRestaurant Substans mfl., som steder der er værd at slå et smut forbi. Vi kan ikke være mere enige!

Du kan læse hele artiklen HER.

 

En af Engagefood Østs aktiviteter er at lave en række internationale presseturer med særligt fokus på at skabe international opmærksomhed på de producenter, restauranter, og madfolk der skaber højkvalitetsprodukter eller oplevelser i Østjylland.

 

Vi håber på at kokkene og madfolkene i Aarhus og resten af Østjylland  fortsætter det gode arbejde, som er med til at skabe endnu flere gode madhistorier!

 

 

LOGO BANNERsolid_strap_right_CMYK_blue