Fisk i storkøkkener – Succesfuld dag med inspiration til at lave mad med lokale råvarer

intro-storkøkkener

25 ledere fra storkøkkener i fem omkringliggende kommuner blev inspireret til at lave mad med lokale råvarer

Lederne fra diverse storkøkkener i fem kommuner kunne ved dette arrangement blive inspireret til, hvordan man kombinerer lokale råvarer med kommunernes kantiner.

Arrangement blev afholdt i Hvide Sande havn, og blev afholdt af Business Region MidtVest, Konsumfisk, Center for Fødevareudvikling og Køkkenet Åkanden.

Dagen bød på et besøg hos Vestfisk, som køber og sælger frisk fisk fra Hvide Sande, samt et beøg på fiskefartøjet RI468 Juli-Ane.

Formålet var at give tips og idéer til brug af fisk i storkøkkener, og hvordan man køber disse lokale fisk til økonomisk venlige priser.

Lignende events
Business Region MidtVest og Engagefood afholder sammen med diverse fødevarevirksomheder andre arrangementer, som skal styrke samarbejdet, udviklingen og ikke mindst væksten ved fødevareproducenter i området. Dette er en del af projektet “Udviklingsplatform for Midt- og Vestjyske Fødevarer”, som du kan læse mere om her.

Artikler
Hvis du vil læse mere omkring arrangementet, så læs nedenstående artikler fra Dagbladet Ringkøbing Skjern.

inspirationsdag lokale råvarer

lokale råvarer inspirationsdag

markedsføring inspirationsdag